Bränsle priset: $ 1,19 (+0,09)   Version: 0.75 beta     Inte redan medlem? Registrera dig här
Skriv ett svar Index / Övrigt / Hur installerar man delar i bilen? Skriv ett svar
Josenir
Josenir
Posts: 0
Topics: 1
Citera Skicka PM Rubrik: Hur installerar man delar i bilen?    Skrivet: 2009-11-22 22:15:25

Jag har köpt en intercooler och hur sätter jag in den nya i bilen?
 
Kraahl
Kraahl
Posts: 21
Topics: 3
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-11-23 02:03:47

Du går in på bilen och klickar på STANDARD på samma rad som Intercooler och då kommer din del upp i listan. Bara att klicka på den sen är det installerad och färdig för racing!
Mvh Kraahl
 
FAH
Posts: 7
Topics: 0
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-11-30 11:48:33

Det funkar inte för mig, när jag försöker installera en intercoler på min audi 100 så står det att jag måste ha ett garage... ska det vara så?
 
snubben
snubben
Posts: 37
Topics: 4
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-11-30 13:30:58

jepp och du måste ha nivå2 på garaget. alltså måste du uppgradera ditt garage för att kunna montera på delar.
 
FAH
Posts: 7
Topics: 0
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-01 21:25:12

När jag trycker på bilen står det:

Däck Standard
Bränsle matning Standard
Turbo / Kompressor Standard
Intercooler Standard
Spoiler Standard
Kjolpaket Standard
Vikt Standard
Stötdämpare Standard
Övrigt 1 Standard Kräver garage nivå 4
Övrigt 2 Standard Kräver garage nivå 5
Övrigt 3 Standard Kräver garage nivå 6
Stolar Standard Kräver garage nivå 4
Avgassystem Standard Kräver garage nivå 4
Bromsar Standard Kräver garage nivå 4

Borde det inte så:

Däck Standard Kräver garage nivå 2
Bränsle matning Standard Kräver garage nivå 2
Turbo / Kompressor Standard Kräver garage nivå 2
Intercooler Standard Kräver garage nivå 2
Spoiler Standard Kräver garage nivå 2
Kjolpaket Standard Kräver garage nivå 2
Vikt Standard Kräver garage nivå 2
Stötdämpare Standard Kräver garage nivå 2
Övrigt 1 Standard Kräver garage nivå 4
Övrigt 2 Standard Kräver garage nivå 5
Övrigt 3 Standard Kräver garage nivå 6
Stolar Standard Kräver garage nivå 4
Avgassystem Standard Kräver garage nivå 4
Bromsar Standard Kräver garage nivå 4

Så att man vet att man måste ha nivå 2 för att kunna installera delar :)


[Editerad: 2009-12-01 21:26:47 by FAH]
 
exidenz
Posts: 1
Topics: 0
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 02:40:34

Man måste inte ha nivå 2 för att installera en intercooler. Borde funka om du gör som Kraahl sa.
 
FAH
Posts: 7
Topics: 0
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 14:50:04

Ok, då är det nått galet för jag kan inte installera min intercooler... Står som sagt att jag måste ha ett garage :P
Spelar det någon roll hur bra intercooler man har? Tänkte att man kanske bara kan montera mindre intercoolers med garage nivå 0?
 
snubben
snubben
Posts: 37
Topics: 4
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 15:05:27

garagenivån spelar ingen roll om du ska montera en bättre eller sämre intercooler.monterar du en sämre i nivå2 så behöver du inte!!! nivå 3 för en bättre. det är samma.
 
FAH
Posts: 7
Topics: 0
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 15:14:21

FEL!!! Vad är det då som gör att jag inte kan installera någon alls på garage nivå 0? :) FEL!!!

Jag läste igenom hjälp-delen igen och där står det ju att man behöver nivå 1 för att kunna installera delar :P


[Editerad: 2009-12-02 15:37:30 by FAH]
 
snubben
snubben
Posts: 37
Topics: 4
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 15:46:52

ursäkta då!!!! men hade du läst lite mer hade du sett att du måste gå upp till nivå1 eller 2 (minns inte vilket) för att överhuvudtaget kunna montera på delar.jag menar läst på forumet samt hjälpmenyn.jag svarade på att det spelar ingen roll vilken nivå du är på när du monterar olika intercoolers, kan du exempelvis montera en dålig på nivå2 så kan du oxå montera en bättre i nivå2,det spelar ingen roll vilken kvalitet delen har. lycka till iallafall
 
snubben
snubben
Posts: 37
Topics: 4
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 15:49:39

ser ju att jag skrivit i denna tråd att du måste ha nivå2 det kanske räcker med nivå 1 kommer som sagt inte ihåg
 
FAH
Posts: 7
Topics: 0
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-02 16:30:06

Menade inte att vara otrevlig :) Jag menade att det jag själv hade skrivit var fel, jag var bara dålig på att läsa så jag hade inte uppfattat att man måste ha garage-nivå 1 för att installera delar ;) :P

Vore dock bra om det stod att man behöver garage nivå 1 istället för att det, som nu, står att man behöver ett garage när man ska installera en del, är inte helt självklart :)


[Editerad: 2009-12-02 16:32:07 by FAH]
 
TritoN
TritoN
Posts: 3
Topics: 1
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-10 21:18:59

Är intercoolern till den bilen då ? :)
 
Jesperkatt
Jesperkatt
Posts: 41
Topics: 10
Citera Skicka PM Rubrik:     Skrivet: 2009-12-11 22:10:30

hehe
Tänk vilken smäll man gick på när jag skulle byta däck på en av mina 15 bilar.
Jag hadde garage Nivå 0 :D

Uppgraderar nu........... ;)
 
Visar 1 - 14 Av 14 poster
Sida 1
Skriv ett svar Index / Övrigt / Hur installerar man delar i bilen? Skriv ett svar